Deel:

Concert van Ernst de Corte met ´Lied van mijn vader´, in de Dorpskerk Huizum - Leeuwarden - 28 januari 2018 - 15:00 uur

© 5a4363237fd90.jpg

Ernst de Corte met ´Lied van mijn vader´. Zijn vader Jules de Corte wilde een betere wereld voor iedereen. Zijn talloze liedjes gaan over thema´s die ons nu, ruim 20 jaar na zijn dood, nog steeds bezighouden: milieu, geloof, oorlog en vrede, de commercialisering en verharding van de maatschappij.

´Het leven is bezig onleefbaar te worden´ schreef hij in één van zijn gedichten. Toch was Jules allesbehalve een sombere man. Hij had juist veel humor en zag altijd een vonkje licht in de harten van de mensen.

In ´Lied van mijn vader´ brengt Ernst de liedjes van Jules naar de mensen. Naast bekendere liedjes omvat dit programma ook onbekendere liedjes.

De pianobegeleiding is in handen van Guus Westdorp. Zo laven we ons nog eens aan de wonderschone melodieën van Jules de Corte en kunnen we genieten van zijn zuivere taalkunst. Jules´ stem mag niet verloren gaan!

De toegangsprijs is inclusief een consumptie in de pauze. Kom op tijd, dan kunt u een mooie plek uitzoeken!

Details van dit evenement

Evenement: 2 uren | Kosten: € 10,00 incl. consumptie
Locatie: Cultureel Podium Dorpskerk Huizum | Dorp 67 | 8934BS Leeuwarden
Organisatie: Plaatselijke Commissie Dorpskerk Huizum | 06-18694821 | nieuwsdorpskerkhuizum@gmail.com | Website

ToeristenkaartFryslân

Hieronder ziet u de ToeristenkaartFryslân. Deze kaart zoomt automatisch in op de plaats waar bovenstaand evenement plaatsvindt. ToeristenkaartFryslân biedt u aanvullende cultuurhistorische informatie over de betreffende plaats en de omgeving. Wilt u de ToeristenkaartFryslân in uw eigen website opnemen neem dan contact op met DeeEnAa via info@deeenaa.nl.