Deel:

Barry Hay´s Flying V Formation - Leeuwarden - 17 maart 2018 - 20:00 uur

© 5a620d89d3b91.jpg

Barry Hay´s Flying V Formation staat net als de Flying V gitaar die Gibson vanaf 1958 bouwde voor een krachtig geluid; stevige rock-´n-roll. Wat zegt Barry zelf? ‘We are going to blow you away!’

Wat gebeurt er als je het hart van de Golden Earring samen met een stel jonge enthousiaste muzikanten op een podium zet? Pure rock-´n-roll, vuige gitaren en een rollende bas en ritmesectie die het geheel net bij elkaar weten te houden. DeWolff frontman en gitarist Pablo van der Poel haalt bijvoorbeeld zijn inspiratie uit de blues en seventies rock. Daar weten ook Barry en de rest wel raad mee. Het debuutalbum uit 2016 is een heerlijke plaat als je van een robbertje rocken houdt. Het plezier spat eraf, en live krijg je dat nog eens dubbel en dwars om de oren.

Zaal: Arena
Type: Staconcert

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: VVK KASSA 17,50 / VVK ONLINE 19,50 / DEUR 20,00
Locatie: De Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911 BP Leeuwarden
Organisatie: Neushoorn | 058 303 07 30 | johan@neushoorn.nl | Website

ToeristenkaartFryslân

Hieronder ziet u de ToeristenkaartFryslân. Deze kaart zoomt automatisch in op de plaats waar bovenstaand evenement plaatsvindt. ToeristenkaartFryslân biedt u aanvullende cultuurhistorische informatie over de betreffende plaats en de omgeving. Wilt u de ToeristenkaartFryslân in uw eigen website opnemen neem dan contact op met DeeEnAa via info@deeenaa.nl.