FrieslandAgenda

Op pad in Friesland? FrieslandAgenda! Van festivals tot natuurexcursies, van dansvoorstellingen tot braderieën, van wandeltochten tot lezingen: FrieslandAgenda is dé uit-agenda die het meest complete overzicht biedt van alles wat er in Friesland te doen is. Inmiddels staan de activiteiten van ongeveer 2000 organisatoren in Friesland Agenda!

Zoeken in FrieslandAgenda

Het zoeken van een leuke activiteit was nog nooit zo gemakkelijk. Niet meer uren achtereen over internet surfen en kranten uitpluizen, Friesland Agenda heeft hem al voor jou gevonden! In dé uit-agenda voor Friesland en directe omgeving, kun je activiteiten en evenementen zoeken op plaats, gemeente of regio. Of op vandaag, morgen, de komende week of de komende maand. Of op type…
In de zoekresultaten zie je ook welke activiteiten de redacteuren van Friesland Beweegt hebben aangemerkt als speciale tip of als topevenement.

Voor en door Friesland

Iedereen kan evenementen en activiteiten aanmelden bij FrieslandAgenda. Gewoon, direct via deze website en voor organisatoren met een wat groter aanbod is het zelfs mogelijk dit met een eigen login te doen. Ook is de redactie zélf continu actief op zoek naar activiteiten die nog niet aangemeld zijn. De eindredactie kijkt alle invoer voor publicatie nog even na om er zeker van te zijn dat deze compleet is en om al te commerciële activiteiten eruit te filteren.
Zo zorgen we met z’n allen voor de meest complete uitjes-site, voor en door Friesland.

FrieslandAgenda over de (provincie)grens

De naam zegt het al: FrieslandAgenda richt zich vooral op activiteiten en evenementen in Fryslân. Maar we vergeten de aangrenzende gebieden in de buurprovincies niet. Schrik dus niet als je in de zoekresultaten activiteiten buiten Friesland aantreft…

Extra promotie van uw evenement of bedrijf

Naast publicatie van uw evenement in de agenda, biedt FrieslandAgenda ook aantrekkelijke mogelijkheden om uw evenement extra onder de aandacht te brengen. En uiteraard kunt u ook als bedrijf adverteren op deze veelbezochte website of in de FrieslandAgenda-nieuwsbrief die wekelijks naar duizenden abonnees gaat.

FrieslandAgenda in uw eigen website

Hebt u of wilt u een agenda in uw website? Maar is het goed en dagelijks bijhouden daarvan een probleem? Voor een agenda in uw website geldt: doe het goed of doe het niet. FrieslandAgenda biedt u de kans om het goed te doen. U kunt onze ‘agenda-viewer’, met daarin de activiteiten binnen een door u zelf gekozen gebied, eenvoudig integreren in uw eigen website. Wij zorgen ervoor dat úw agenda actueel blijft!