Deel:

GRAVINNEFAIR - nazomerfair - Heeg - 17 september 2017 - 10:00 uur

© Aparthe kommunikatie

Sfeervolle nazomerfair elk jaar in september, waar een gevarieerd aanbod van stands aanwezig is. Met onder andere brocante, steigerhouten meubelen, biologische producten, boeren schepijs, kleding en mooie accessoires.

Tevens veel activiteiten voor jong en oud, zoals pony rijden en proeverijen. Deze gezellige fair wordt opgeluisterd met passende live muziek. Genieten van het buitenleven, lekker shoppen of heerlijk vertoeven op ons terras met een drankje of hapje. Het kan allemaal tijdens de Gravinnefair!

De fair wordt gehouden in en rondom onze woonboerderij, gelegen aan het water de Wide Wimerts. Zowel binnen in de schuur als buiten op het prachtige boerenland en in de mooi aangelegde tuinen kunt u genieten van diverse producten in meer dan 30 kraampjes. Honden zijn toegestaan. ​

De Gravinnefair dankt haar naam aan de ijstijd. Door grondverschuivingen ontstond destijds een zandrug die Gravinneweg (Gravinnewei) werd genoemd. Deze weg loopt dwars over ons erf. Toepasselijk toch!

Details van dit evenement

Evenement: 10.00 - 18.00 uur | Kosten: € 2,50 p.p. vanaf 13 jaar
Locatie: Boerderij Gravinnefair | Osingahuizen 22 | 8621 XD Heeg
Organisatie: 06-38122446 | gerda.wal@hotmail.com | Website

ToeristenkaartFryslân

Hieronder ziet u de ToeristenkaartFryslân. Deze kaart zoomt automatisch in op de plaats waar bovenstaand evenement plaatsvindt. ToeristenkaartFryslân biedt u aanvullende cultuurhistorische informatie over de betreffende plaats en de omgeving. Wilt u de ToeristenkaartFryslân in uw eigen website opnemen neem dan contact op met DeeEnAa via info@deeenaa.nl.