Deel:

Speedbooks Frisian Polo Trophy - Rijs - 16 september 2017 / 17 september 2017

© Polo Rijs

Zaterdag 16 en zondag 17 september gaat het fantastische paardensport evenement Speedbooks Frisian Polo Trophy (Polo Rijs) weer van start. Deze tweede editie draait het om de spectaculaire polowedstrijden, maar ook de harddraverij, It Heidenskip touwtrekken en de Koninklijke slipjacht staan op het programma. Verder is er een gezellige horsefair met foodtrucks, lifestyle shops en activiteiten.

Tickets
In de voorverkoop en aan de deur zijn de tickets €10,- per persoon, per dag. Kinderen tot 12 jaar mogen het terrein gratis bezoeken. Een ticket geeft je toegang tot de tribune voor het activiteitenveld en de horsefair. Koop alvast je tickets online: http://polorijs.nl/ticketshop/

Bekijk het volledige programma op de website: http://polorijs.nl/

Details van dit evenement


Aanmelden: Ter plaatse |
Locatie: Speedbooks Frisian Polo Trophy | Leise Leane 3 | 8572 WH Rijs
Organisatie: Polo Rijs | contact@polorijs.nl | Website

ToeristenkaartFryslân

Hieronder ziet u de ToeristenkaartFryslân. Deze kaart zoomt automatisch in op de plaats waar bovenstaand evenement plaatsvindt. ToeristenkaartFryslân biedt u aanvullende cultuurhistorische informatie over de betreffende plaats en de omgeving. Wilt u de ToeristenkaartFryslân in uw eigen website opnemen neem dan contact op met DeeEnAa via info@deeenaa.nl.