Deel:

Popronde 2017 - Leeuwarden - 22 september 2017 - 21:00 uur

© Neushoorn

Het jaarlijkse rondreizende festival Popronde strijkt neer in Leeuwarden. Meer dan honderd veelbelovende popacts geven alles wat ze in huis hebben.

Je mag van een hele eer spreken als je door de Nederlandse popindustrie wordt geselecteerd voor de Popronde. Je hebt je onderscheiden van het kaf en bent volgens de kenners een veelbelovende act die de kans krijgt om alles eruit te halen wat er in zit. Je wordt geboekt door kroegen, poppodia, cultuurhuizen en plekken waar je nog nooit van gehoord hebt. Dat maakt Popronde extra speciaal voor muzikanten: in een korte tijd speel je door heel Nederland om jezelf op de kaart te zetten. Neushoorn Café doet graag mee om deze artiesten uit te lichten.

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: Gratis toegang
Locatie: Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911 BP Leeuwarden
Organisatie: Neushoorn | (0)58-3030730 | info@neushoorn.nl | Website

ToeristenkaartFryslân

Hieronder ziet u de ToeristenkaartFryslân. Deze kaart zoomt automatisch in op de plaats waar bovenstaand evenement plaatsvindt. ToeristenkaartFryslân biedt u aanvullende cultuurhistorische informatie over de betreffende plaats en de omgeving. Wilt u de ToeristenkaartFryslân in uw eigen website opnemen neem dan contact op met DeeEnAa via info@deeenaa.nl.