Deel:

Openingsfestival: surprise act + Dieselboy - Leeuwarden - 15 september 2017 - 19:00 uur

© 59a92f1eaee35.jpg

Yes! We vieren de start van het nieuwe seizoen met een GRATIS toegankelijk festival met drie podia, goede muziek en veel gezelligheid. Een goed begin is het halve werk. Kom jij een biertje, wijntje of frisje doen?

In de Grote Zaal gaat een surprise act voor een goed feestje zorgen. Wie dat is, maken we binnenkort bekend. Drum & bass-held Damian Higgins, alias Dieselboy (USA), sluit af in de Grote Zaal en gaat Neushoorn omtoveren in een spetterend dansfestijn met zijn pompende drumbeats.

De Arena is het strijdtoneel voor een nieuwe editie van Risin´ Up: een podium voor zowel beginnend als de gevorderd urban- en hiphoptalent. Risin´ Up gaat vanavond extra lang door, zodat we de nacht in gaan met diverse dj´s.

Het café wordt omgebouwd tot talentstage, waar we vanaf 17:00 uur los gaan met optredens van veelbelovende lokale acts. Je VrijMiBo doe je dus in Neushoorn Café, waar je ook meteen de nieuwe sfeer kunt ervaren. Nieuwsgierig geworden? Vier dan de opening met ons mee!

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: Gratis toegang
Locatie: Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911 BP Leeuwarden
Organisatie: Neushoorn | (0)58-3030730 | info@neushoorn.nl | Website

ToeristenkaartFryslân

Hieronder ziet u de ToeristenkaartFryslân. Deze kaart zoomt automatisch in op de plaats waar bovenstaand evenement plaatsvindt. ToeristenkaartFryslân biedt u aanvullende cultuurhistorische informatie over de betreffende plaats en de omgeving. Wilt u de ToeristenkaartFryslân in uw eigen website opnemen neem dan contact op met DeeEnAa via info@deeenaa.nl.