Deel:

Blues & Roots Night: T99 + No Saint - Leeuwarden - 24 februari 2018 - 20:45 uur

© 5a2163ad434ed.jpg

Koud buiten? Bij Neushoorn warm je je lijf tijdens de derde editie van de Blues & Roots Night! Met het legendarische T-99, No Saint, Baker & Ford en DJ Thunder Bee.

Het Amsterdamse rootsrocktrio T-99 staat al 15 jaar aan de top van de Europese rootsscene. Met hun energieke mix van rock ´n roll, blues, country, surf en soul gaan de voetjes gegarandeerd van de vloer. Het driemanschap haalt een enorme muzikaliteit uit hun vintage instrumenten. Opwindend tot in de late uren.

Held Op Sokken stond in de finale van Liet 2016 en laat de vijftiger jaren op syn Frysk herleven. Baker & Ford gaan nog verder terug in de tijd. Virtuoze vuige deltablues van de beste soort. Alsof de Mississippi even door Leeuwarden stroomt.

DJ Thunder Bee blijft nog dagen door je hoofd zoemen. Rockabilly, Boppers, Beat, Doo Wop, niets is te gek. Kom dit feestje meebeleven.

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: € 15,-
Locatie: Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911 BP Leeuwarden
Organisatie: Neushoorn | (0)58-3030730 | info@neushoorn.nl | Website

ToeristenkaartFryslân

Hieronder ziet u de ToeristenkaartFryslân. Deze kaart zoomt automatisch in op de plaats waar bovenstaand evenement plaatsvindt. ToeristenkaartFryslân biedt u aanvullende cultuurhistorische informatie over de betreffende plaats en de omgeving. Wilt u de ToeristenkaartFryslân in uw eigen website opnemen neem dan contact op met DeeEnAa via info@deeenaa.nl.