Deel:

Ultimate Tributes: Rhapsody Queen - Leeuwarden - 24 februari 2018 - 21:00 uur

© 5a2165b6130bc.jpg

Wie is er niet mee opgegroeid? Queen! Al 26 jaar missen we de liveperformance van Freddie Mercury, maar tribute band Rhapsody Queen (UK) komt wel héél dicht in de buurt. Niet alleen muzikaal, maar ook een theatraal hoogstandje.

Bijna elk jaar, wanneer de Top2000 op zijn eind komt, sluiten we af met Bohemian Rhapsody. Het is het magnum opus van Queen en ontbreekt natuurlijk niet op de setlist van Rhapsody Queen. De tribute band bestaat louter uit professionele muzikanten en leveren keer op keer een energieke show waarbij publieksparticipatie niet mag ontbreken. De grootste hits van Queen passeren de revue, met hier en daar plaats voor fan favorites. Niet alleen de muziek is van hoogstaande kwaliteit, ook de hele show er omheen is tot in de puntjes verzorgd. De mantel en kroon zullen worden gedragen en bij I Want to Break Free mag een Hoover Junior stofzuiger natuurlijk niet ontbreken. Rhapsody Queen zet een show neer dat akelig dichtbij het origineel komt en daarom staan ze in Neushoorn: je mag dit gewoon niet missen.

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: € 25,-
Locatie: Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911 BP Leeuwarden
Organisatie: Neushoorn | (0)58-3030730 | info@neushoorn.nl | Website

ToeristenkaartFryslân

Hieronder ziet u de ToeristenkaartFryslân. Deze kaart zoomt automatisch in op de plaats waar bovenstaand evenement plaatsvindt. ToeristenkaartFryslân biedt u aanvullende cultuurhistorische informatie over de betreffende plaats en de omgeving. Wilt u de ToeristenkaartFryslân in uw eigen website opnemen neem dan contact op met DeeEnAa via info@deeenaa.nl.