Deel:

Rhapsody - 20th Anniversary Reunion Farewell Tour - Leeuwarden - 28 februari 2018 - 20:45 uur

© 5a21662fe57a6.jpg

Hoe moddervet is dit? Symfonische powermetalicoon Rhapsody komt Neushoorn op zijn kop zetten ter ere van hun 20th Anniversary Reunion Farewell Tour. Dus mèt Fabio Lione en Luca Turilli!

Deze uit Italië afkomstige band laat zich graag inspireren door klassiekers als Vivaldi en Bach. Ze vielen dan ook wereldwijd in de prijzen door hun epische orchestrasounds: absoluut uniek in de metalscene. Voor hun twintigste verjaardag komen deze helden nog een keer bij elkaar voor een wereldwijde revivaltour waarbij ze het onvolprezen album Symphony Of Enchanted Lands in zijn geheel zullen spelen. Laat je nog een laatste keer overdonderen door de magie van Rhapsody. Be there.

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: € 29,-
Locatie: Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911 BP Leeuwarden
Organisatie: Neushoorn | (0)58-3030730 | info@neushoorn.nl | Website

ToeristenkaartFryslân

Hieronder ziet u de ToeristenkaartFryslân. Deze kaart zoomt automatisch in op de plaats waar bovenstaand evenement plaatsvindt. ToeristenkaartFryslân biedt u aanvullende cultuurhistorische informatie over de betreffende plaats en de omgeving. Wilt u de ToeristenkaartFryslân in uw eigen website opnemen neem dan contact op met DeeEnAa via info@deeenaa.nl.