Deel:

MAAN - am/pm tour - Leeuwarden - 02 maart 2018 - 21:00 uur

© 5a2166b197fe2.jpg

The Voice of Holland winnares Maan de Steenwinkel komt naar Neushoorn! De 20-jarige chansonnier won de prestigieuze talentenshow in 2016. Daarna was ze ook te zien in onder andere Dance Dance Dance en Beste Zangers.

Maan is een rijzende ster. Op 18-jarige leeftijd pakte ze de winst bij The Voice Of Holland en werd een landelijk idool. Haar eerste single Perfect World is geproduceerd door niemand minder dan top-dj Hardwell. Het nummer werd meteen Alarmschijf, denderde de Top 40 in, belandde op nummer 1 in de iTunes chart én bij 100%NL. Maan kreeg ook een gouden award uitgereikt voor Perfect World. Inmiddels is ook haar tweede single Ride It uitgebracht, geproduceerd door Jack $hirak (bekend van New Wave, Lil Kleine) & Project Money (Mr. Polska, B-Brave) en is het moment aangebroken om op clubtour te gaan. De naam van de tour heet AM/PM, vanwege twee EPs die dit najaar uitkomen: AM en PM. Op de EPs laat Maan haar diversiteit als artiest horen. Een muzikaal etmaal van licht naar donker, zo veelzijdig als de zangeres zelf is.

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: € 18,-
Locatie: Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911 BP Leeuwarden
Organisatie: Neushoorn | (0)58-3030730 | info@neushoorn.nl | Website

ToeristenkaartFryslân

Hieronder ziet u de ToeristenkaartFryslân. Deze kaart zoomt automatisch in op de plaats waar bovenstaand evenement plaatsvindt. ToeristenkaartFryslân biedt u aanvullende cultuurhistorische informatie over de betreffende plaats en de omgeving. Wilt u de ToeristenkaartFryslân in uw eigen website opnemen neem dan contact op met DeeEnAa via info@deeenaa.nl.