Deel:

John Illsley of Dire Straits - Leeuwarden - 09 maart 2018 - 20:45 uur

© 5a21686b56837.jpg

Dire Straits bassist John Illsley stond jarenlang aan de zijde van Mark Knopfler. Sinds 2008 maakt hij weer soloalbums en speelt hij live de klassiekers zoals Sultans of Swing, Private Investigations, Brothers in Arms en Money for Nothing.

Met zijn slungelachtige verschijning en rare dansjes was de lange bassist van Dire Straits een vaste verschijning. Naast Mark Knopfler is John Illsley de enige die de carrière van Dire Straits van het vroege begin in 1977 tot het allerlaatste concert op 9 oktober 1992 helemaal meemaakte. Na het einde van Dire Straits bleef het op muzikaal vlak lang stil rond Illsley. Hij had zich op kunstschilderen gestort. Zijn muziekhart bracht hem in 2007 weer terug op het podium en verschillende soloalbums zagen daarna het licht. Live speelt hij de Dire Straits klassiekers met het crème de la crème als zijn muzikale begeleiders.

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: € 24,-
Locatie: Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911 BP Leeuwarden
Organisatie: Neushoorn | (0)58-3030730 | info@neushoorn.nl | Website

ToeristenkaartFryslân

Hieronder ziet u de ToeristenkaartFryslân. Deze kaart zoomt automatisch in op de plaats waar bovenstaand evenement plaatsvindt. ToeristenkaartFryslân biedt u aanvullende cultuurhistorische informatie over de betreffende plaats en de omgeving. Wilt u de ToeristenkaartFryslân in uw eigen website opnemen neem dan contact op met DeeEnAa via info@deeenaa.nl.