Deel:

Skankin´ Friday: Mr. Wallace + The Sketchers + 10 To Go - Leeuwarden - 16 februari 2018 - 20:00 uur

© 5a3cebc5be238.jpg

Ska, punk, reggae en alles daar tussenin! Tijdens Skankin’ Friday ga je samen met Mr. Wallace, The Sketchers en 10 To Go al pogoënd, skankend en dansend het weekend in.

Mr. Wallace

Mr. Wallace blijft maar knallen. Eerder won de zevenkoppige female-fronted ska-reggae formatie verschillende popawards, zijn ze op uitnodiging bij 3FM en Radio 1 langs geweest en hebben ze uitgebreid getoerd door het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Oostenrijk,Tsjechië en natuurlijk Nederland. Het gloednieuwe album Breathe Again is live in de studio opgenomen en vangt de band op zijn best: bevlogen, met de authentieke en energieke sfeer die o zo kenmerkend is voor deze band. Ze zijn een must-see live act waarbij er onbevlogen gedanst mag worden.

The Sketchers

BLEPLALP is het woord dat wordt gevormd wanneer je de voorletters van de voornamen van de bandleden achterelkaar zet. Relevant? Jazeker, het is namelijk een van de vele unieke eigenschappen van The Sketchers. Een band die overigens ska met punk- en rockabillyinvloeden maakt. Verder zijn hun nummer samengesteld uit alleen de beste woorden uit de Engelse taal en speciaal geselecteerde akkoorden. Echt waar.

10 To Go

Het gevoel dat je in een blender bent gestapt: dat is wat je krijgt bij de show van 10 To Go. De Leeuwarder band heeft de toonaangevende elementen van ska, punkrock en reggae samengevoegd en presenteert het als een heerlijk driegangenmenu waar jij je vingers bij aflikt. Live komt dit menu helemaal tot zijn recht en is het een en al skanken en pogoën geblazen!

Zaal: Arena Type: Staconcert

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: 10,00
Locatie: Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911 BP Leeuwarden
Organisatie: Neushoorn | 058 303 07 30 | johan@neushoorn.nl | Website

ToeristenkaartFryslân

Hieronder ziet u de ToeristenkaartFryslân. Deze kaart zoomt automatisch in op de plaats waar bovenstaand evenement plaatsvindt. ToeristenkaartFryslân biedt u aanvullende cultuurhistorische informatie over de betreffende plaats en de omgeving. Wilt u de ToeristenkaartFryslân in uw eigen website opnemen neem dan contact op met DeeEnAa via info@deeenaa.nl.