Deel:

Nightshift Invites: Erick E - Leeuwarden - 17 februari 2018 - 23:00 uur

© 5a3cec5552ae6.jpg

Erick E is het boegbeeld van de Nederlandse tech-housescene. Ooit begonnen als resident dj van de roemruchte Amsterdamse Club RoXY en vormt tegenwoordig samen met dj Roog het gezicht van Housequake waar ze zich richten op soulvolle kwaliteitshouse.

Erick E

Dansbare techno en warme tech-house combineren kan Erick E als de beste. En dan het liefst in een intieme omgeving, waarin hij het publiek op eigen wijze aan zich weet te binden. Hij bespeelt, je en bepaalt volledig het tempo van de avond. De producer, componist en dj heeft zijn roots in Club RoXY, Amsterdam en uitnodigingen voor Mysteryland, Geheime Liefde, Into The Woods, en vele andere toffe festivals ging hij niet uit de weg. Nee, Erick zit niet stil en zit ook met alle liefde in de studio om zijn muzikaliteit vrij spel te geven. Vanavond draait hij in de Arena voor het betere techno- en housewerk!

Sam Louis

Jong talent Sam Louis is een waardige aanvulling op het affiche van vanavond. Op jonge leeftijd ontdekte hij zijn passie voor muziek en performen en heeft die nooit weer losgelaten. Hij richt zich niet alleen op het draaien, maar ook op produceren. Hij maakt groove house met lichte invloeden van disco en oldschool. Verder deed hij in 2014 het voorprogramma voor DJ Jean en stond hij later op het podium met Dannic, Pep and Rash, Lil Kleine.

Marc Volt

Nog zo´n jong talent vinden we in Marc Volt. Zijn stijl is het best te omschrijven als house met een vleug dirty bass, percussive grooves en UK flavoured sounds. Zijn talent ging niet onopgemerkt en hij kreeg al snel support van grote namen als Hardwell, Martin Garrix, Afrojack en Sunnery James & Ryan Marciano. Voor Volt is 2018 het nieuwe hoofdstuk in zijn carrière. Hij brengt dan op het Sono Music label van Sunnery James & Ryan Marciano zijn release Bansuri uit.

TIME TABLE

23:00-01:00 MARC VOLT 01:00-02:30 SAM LOUIS 02:30-04:30 ERICK E

Zaal: Arena Leeftijd: 18+ (alleen toegang op vertoon van een geldig ID-bewijs)

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: 10,00
Locatie: Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911 BP Leeuwarden
Organisatie: Neushoorn | 058 303 07 30 | johan@neushoorn.nl | Website

ToeristenkaartFryslân

Hieronder ziet u de ToeristenkaartFryslân. Deze kaart zoomt automatisch in op de plaats waar bovenstaand evenement plaatsvindt. ToeristenkaartFryslân biedt u aanvullende cultuurhistorische informatie over de betreffende plaats en de omgeving. Wilt u de ToeristenkaartFryslân in uw eigen website opnemen neem dan contact op met DeeEnAa via info@deeenaa.nl.