Deel:

Klankmotiv - Leeuwarden - 24 februari 2018 - 10:00 uur

© 5a3cec9918b60.jpg

Klankmotiv is een fonkelnieuwe muziekbeurs voor fonofanaten, audiofielen en cratediggers. Tijdens de eerste editie staat de foyer van Neushoorn bommetjevol kost voor de muziekminnende menigte.

Van bakken met retro vinyl tot nieuw geperste LPs. Oldschool cassettebandjes en collectibles. Onvervalste zeefdruk demos en limited bandmerchandise. Maar ook stands met professionele geluidsapparatuur, audio-accessoires en de welbekende portable platenspelers.

Daarnaast prikt een tattoo artist voor de gelegenheid enkel muziek gerelateerde flash. De boel wordt muzikaal omlijst door de platenklappers van Het Kollektief uit Zwolle en een hele rits toffe live performances op het podium in de Backstage.

Net even meer dan je run-of-the-mill platenbeurs, well-pitched noemen we dat!

Zaal: De Backstage

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: Gratis
Locatie: Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911 BP Leeuwarden
Organisatie: Neushoorn | 058 303 07 30 | johan@neushoorn.nl | Website

ToeristenkaartFryslân

Hieronder ziet u de ToeristenkaartFryslân. Deze kaart zoomt automatisch in op de plaats waar bovenstaand evenement plaatsvindt. ToeristenkaartFryslân biedt u aanvullende cultuurhistorische informatie over de betreffende plaats en de omgeving. Wilt u de ToeristenkaartFryslân in uw eigen website opnemen neem dan contact op met DeeEnAa via info@deeenaa.nl.