Deel:

Kunstbende Friesland Voorronde: DJ - Leeuwarden - 03 maart 2018 - 20:30 uur

© 5a3ced1b92a94.jpg

De Kunstbende Friesland Voorronde staat volledig in het teken van aanstormend DJ-talent. Zij gaan in De Backstage de strijd met elkaar aan om die felbegeerde plek in de landelijke finale!

Deze avond strijden diverse DJ-talenten in het café van Neushoorn, De Backstage. Dit doen ze op de DJ voorronde van Kunstbende Friesland. Kunstbende is de wedstrijd voor jong creatief talent in de leeftijd van 13 t/m 18 jaar. De wedstrijd is in 8 categorieën verdeeld. Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal, Theater. De DJ-talenten strijden om een plekje in de landelijke finale in de Westergasfabriek in Amsterdam. Wie uiteindelijk de finale wint mag optreden op Mysteryland en Lowlands 2018. Kom lekker dansen om deze talenten aan te moedigen!

Zaal: De Backstage

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: Gratis
Locatie: Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911 BP Leeuwarden
Organisatie: Neushoorn | 058 303 07 30 | johan@neushoorn.nl | Website

ToeristenkaartFryslân

Hieronder ziet u de ToeristenkaartFryslân. Deze kaart zoomt automatisch in op de plaats waar bovenstaand evenement plaatsvindt. ToeristenkaartFryslân biedt u aanvullende cultuurhistorische informatie over de betreffende plaats en de omgeving. Wilt u de ToeristenkaartFryslân in uw eigen website opnemen neem dan contact op met DeeEnAa via info@deeenaa.nl.