Deel:

Cocker Rocks - THE JOE COCKER HITS performed by Joe´s band - Leeuwarden - 11 maart 2018 - 19:30 uur

© 5a3ced68f1fdb.jpg

Rocklegende Joe Cocker mag dan zelf niet meer onder de levenden zijn; zijn songs zijn onsterfelijk. En hoe vet: zijn muziek wordt in leven gehouden door Cocker Rocks, de voormalige band van Joe zelf.

De leden van Cocker Rocks Cliff Goodwin, Mitch Chakour en Deric Dyer stonden jarenlang op de planken met Joe Cocker. De missie van de band is zijn muzikale nalatenschap in leven houden voor zijn talloze fans door de songs zo authentiek mogelijk over te brengen.
Frontman van Cocker Roks, de Londense rockzanger Elliot Tuffin, lijkt een regelrechte reïncarnatie van Joe Cocker te zijn. De overeenkomsten qua stemgeluid en podiumstijl zijn verbluffend. Verwacht tijdens de show klassiekers als You Can Leave Your Hat On, Unchain My Heart, The Letter en natuurlijk het onverwoestbare With a Little Help From My Friends.

Zaal: Grote Zaal Type: staconcert

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: 27,50
Locatie: Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911 BP Leeuwarden
Organisatie: Neushoorn | 058 303 07 30 | johan@neushoorn.nl | Website

ToeristenkaartFryslân

Hieronder ziet u de ToeristenkaartFryslân. Deze kaart zoomt automatisch in op de plaats waar bovenstaand evenement plaatsvindt. ToeristenkaartFryslân biedt u aanvullende cultuurhistorische informatie over de betreffende plaats en de omgeving. Wilt u de ToeristenkaartFryslân in uw eigen website opnemen neem dan contact op met DeeEnAa via info@deeenaa.nl.