Deel:

The Doors Alive - Leeuwarden - 10 maart 2018 - 20:00 uur

© 5a3cf1d091832.jpg

The Doors Alive wordt door de critici gezien als de nr. 1 tributeband van legendarische band The Doors. Vanavond herbeleef je de onstuimige tijd van de flower power van weleer, met de hits en klassiekers van The Doors.

Meer dan veertig jaar na het overlijden van frontman Jim Morrison houdt The Doors Alive hun muziek en nalatenschap in leven. De Britse tributeband doet dit net zo compromisloos als de optredens van het origineel en doet de looks, presentatie en magie van de hoogtijdagen van The Doors herleven. Ze komen akelig dichtbij het origineel en tijdens hun shows waan je je in de Whisky a Go Go club van 1966. Natuurlijk mogen hits als Light My Fire, Riders on the Storm, When the Musics Over en vele anderen niet ontbreken op de setlist. En om de authentieke jaren zestig sound te bereiken, gebruiken de bandleden precies dezelfde instrumenten als The Doors. Over de hele wereld laat The Doors Alive uitverkochte zalen ademloos achter en vanavond doen ze niets anders.

Zaal: Grote Zaal Type: Staconcert

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: 25,00
Locatie: Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911 BP Leeuwarden
Organisatie: Neushoorn | 058 303 07 30 | johan@neushoorn.nl | Website

ToeristenkaartFryslân

Hieronder ziet u de ToeristenkaartFryslân. Deze kaart zoomt automatisch in op de plaats waar bovenstaand evenement plaatsvindt. ToeristenkaartFryslân biedt u aanvullende cultuurhistorische informatie over de betreffende plaats en de omgeving. Wilt u de ToeristenkaartFryslân in uw eigen website opnemen neem dan contact op met DeeEnAa via info@deeenaa.nl.