Deel:

Peter and the Test Tube Babies - Leeuwarden - 11 maart 2018 - 20:00 uur

© 5a3cf2128c2ae.jpg

Naai de patches stevig op je spijkerjack, want Peter and the Test Tube Babies komen naar Neushoorn. Deze punkpioniers van het eerste uur zijn nog steeds niet op hun muil gevallen.
Peter and the Test Tube Babies uit het Britse Peacehaven draaien al even mee. 40 jaar om precies te zijn. Sinds 1978 verkondigen zij zonder schroom hun mening met drie akkoorden. Op hun laatste album The Shallot (naar eigen zeggen hun beste ooit) gaan ze weer als vanouds te keer en live zijn ze alles waar punk voor staat: boos, vuig, hard en humor. Hun debuut album heet dan ook niet voor niets Pissed and Proud. Verwacht typisch Engels hilariteit, sing-a-longs en een veelvoud aan punkhits. Maar ook een schorre stem, veiligheidsspelden en een laagje zweet!

Zaal: Arena Type: Staconcert

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: 14,00
Locatie: Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911 BP Leeuwarden
Organisatie: Neushoorn | 058 303 07 30 | johan@neushoorn.nl | Website

ToeristenkaartFryslân

Hieronder ziet u de ToeristenkaartFryslân. Deze kaart zoomt automatisch in op de plaats waar bovenstaand evenement plaatsvindt. ToeristenkaartFryslân biedt u aanvullende cultuurhistorische informatie over de betreffende plaats en de omgeving. Wilt u de ToeristenkaartFryslân in uw eigen website opnemen neem dan contact op met DeeEnAa via info@deeenaa.nl.