Deel:

Open Podium - Leeuwarden - 15 februari 2018 - 20:00 uur

© 5a61c3efae658.jpeg

Na de meerdere successen van de open podiums die in voorgaande jaren zijn gehouden, is het Open Podium terug! NHL Productiehuis de Kunsten tovert Neushoorn vanavond opnieuw om tot de broedplaats voor creatief talent!

Wij dagen jou uit ons podium te veroveren en je talent met de rest van Friesland te delen. Alle inspirerende en verrassende acts in kunstdisciplines die op ons podium passen, zijn welkom! Grijp jij de uitdaging aan om te stralen op ons Open Podium? Meld je dan nu aan! Dit kan tot 1 februari via de link (Meld je aan!) hier links op de pagina.

Mocht je nog vragen hebben n.a.v. je aanmelding of over het Open Podium zelf, dan mag je deze altijd mailen naar openpodium@neushoorn.nl

Repeteer ze en alvast heel veel succes!

Zaal: De Backstage

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: Gratis
Locatie: De Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911 BP Leeuwarden
Organisatie: Neushoorn | 058 303 07 30 | johan@neushoorn.nl | Website

ToeristenkaartFryslân

Hieronder ziet u de ToeristenkaartFryslân. Deze kaart zoomt automatisch in op de plaats waar bovenstaand evenement plaatsvindt. ToeristenkaartFryslân biedt u aanvullende cultuurhistorische informatie over de betreffende plaats en de omgeving. Wilt u de ToeristenkaartFryslân in uw eigen website opnemen neem dan contact op met DeeEnAa via info@deeenaa.nl.