Deel:

Comedy Night - Leeuwarden - 22 februari 2018 - 20:00 uur

© 5a61c4d493abf.jpg

Yes! Comedy Night komt terug naar Leeuwarden. Ook dit keer staan er weer topcomedians op de bühne: Max van den Burg, Jeroen Pater, Jasper van Kuijk en Wouter Monden. Dat wordt gegarandeerd lachen, gieren en brullen.

Een ongedwongen avond met drankjes binnen handbereik, rauwe humor, scherpe teksten en keiharde grappen. Tijdens de Comedy Night wordt de Grote Zaal omgetoverd tot een echte comedyclub waarin de spotlight, het bistromeubilair en de grote gordijnen niet ontbreken. Headliner is Max van den Burg en de avond wordt aan elkaar gebreid door Wouter Monden. Ook staan Jasper van Kuijk en Jeroen Pater op de planken. Ga er maar goed voor zitten, want voor je het weet val je van je stoel van het lachen.

Zaal: Grote Zaal
Type: zitplaatsen + staplaatsen

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: VVK KASSA 11,00 / VVK ONLINE 13,00 / DEUR 13,00
Locatie: De Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911 BP Leeuwarden
Organisatie: Neushoorn | 058 303 07 30 | johan@neushoorn.nl | Website

ToeristenkaartFryslân

Hieronder ziet u de ToeristenkaartFryslân. Deze kaart zoomt automatisch in op de plaats waar bovenstaand evenement plaatsvindt. ToeristenkaartFryslân biedt u aanvullende cultuurhistorische informatie over de betreffende plaats en de omgeving. Wilt u de ToeristenkaartFryslân in uw eigen website opnemen neem dan contact op met DeeEnAa via info@deeenaa.nl.