Deel:

Laura Macri - Leeuwarden - 13 april 2018 - 20:00 uur

© 5a61c71f21070.jpg

Operaster Laura Macri komt naar Neushoorn voor een intieme show in de Arena! Op haar debuutplaat Terra combineert ze op subtiele wijze klassieke muziek met popmuziek.

Al sinds jonge leeftijd wordt de Italiaanse Laura beschouwd als supertalent. Macri heeft sindsdien al meerdere malen de hele wereld rond getourd, waaronder samen met Andrea Bocelli. In 2016 werd ze geselecteerd om deel uit te maken van de Pavarotti Foundation. Naast een hele berg operaprijzen die ze inmiddels in haar kast heeft staan, heeft Laura altijd de droom gehad een album maken waar klassieke muziek en popmuziek samenkomen. Deze droom is in vorig jaar april werkelijkheid geworden.
v Het album is tot stand gekomen in samenwerking met de bekende producers Sacha Paeth (Avantasia) en Joost van den Broek (Ellen ten Damme, Kovacs). Daarnaast heeft Mark Jansen (Epica / Mayan) ook muziek geschreven voor dit debuutalbum van Laura. A propos: Laura Macri is ook bekend als zangeres van de Nederlandse metalband Mayan.
v Laura over Terra:
Eindelijk kon ik mijn hele hart en ziel in de teksten leggen. Kan ik mijn stem op een manier gebruiken die mijn persoonlijkheid weergeeft. De teksten zijn ge√Įnspireerd op mijn persoonlijke ervaringen; over vriendschap, verdriet en filosofische themas.

Voor liefhebbers van modern klassieke opera met een poprandje wordt deze avond een prachtige ervaring.

Zaal: Arena
Type: Seated show

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: VVK KASSA 12,00 / VVK ONLINE 14,00 / DEUR 15,00
Locatie: De Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911 BP Leeuwarden
Organisatie: Neushoorn | 058 303 07 30 | johan@neushoorn.nl | Website