FrieslandAgenda, De leukste agenda van Friesland!
Let op!

Let op! Op dit moment wordt onderhoud aan deze website gepleegd. Dit kan betekenen dat een pagina tijdelijk niet beschikbaar is! Wij vragen hiervoor uw begrip. U kunt verder wel gewoon gebruik blijven maken van de website. Ook kunt u evenementen plaatsen zoals u gewend bent.

Deel:

Barry Hay´s Flying V Formation - Leeuwarden - 17 maart 2018 - 20:00 uur

© 5a620d89d3b91.jpg

Barry Hay´s Flying V Formation staat net als de Flying V gitaar die Gibson vanaf 1958 bouwde voor een krachtig geluid; stevige rock-´n-roll. Wat zegt Barry zelf? ‘We are going to blow you away!’

Wat gebeurt er als je het hart van de Golden Earring samen met een stel jonge enthousiaste muzikanten op een podium zet? Pure rock-´n-roll, vuige gitaren en een rollende bas en ritmesectie die het geheel net bij elkaar weten te houden. DeWolff frontman en gitarist Pablo van der Poel haalt bijvoorbeeld zijn inspiratie uit de blues en seventies rock. Daar weten ook Barry en de rest wel raad mee. Het debuutalbum uit 2016 is een heerlijke plaat als je van een robbertje rocken houdt. Het plezier spat eraf, en live krijg je dat nog eens dubbel en dwars om de oren.

Zaal: Arena
Type: Staconcert

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: VVK KASSA 17,50 / VVK ONLINE 19,50 / DEUR 20,00
Locatie: De Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911 BP Leeuwarden
Organisatie: Neushoorn | 058 303 07 30 | johan@neushoorn.nl | Website