Deel:

Mister FeanFan quiz - Heerenveen - 15 februari 2018 - 19:30 uur

© 5a62108a3666f.jpg

Ben jij Heerenveensupporter in hart en nieren? Denk je alles te weten van de club of vind je het gewoon leuk om je kennis te testen? Geef je dan snel op voor de Mister FeanFan Voetbalquiz op donderdag 15 februari! In deze quiz worden deelnemers in koppels van twee aan de tand gevoeld over hun kennis van het heden en verleden van onze pompeblêdenclub.

Voor de Mister of Miss FeanFan liggen er mooie prijzen klaar. Het duo dat de meeste vragen goed beantwoordt ontvangt een waardebon van € 250,- per persoon voor een buitenlandse voetbalreis naar keuze. Ook voor de nummers twee en drie liggen mooie prijzen klaar.

De Mister FeanFan voetbalquiz is een gezellige supportersavond die helemaal in het teken staat van de historie en het heden van sc Heerenveen. Foto’s, beelden en namen van spelers en trainers leiden je door de prachtige historie van de Trots van het Noorden!

Datum: donderdag 15 februari
Tijd: 20.00 uur, deuren open vanaf 19.30 uur
Locatie: Lippe Wonen – Houtnet Café in het Abe Lenstrastadion (ingang A aan de hoofdingang-zijde)

Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar info@feanfan.nl. Voor leden van supportersvereniging FeanFan is deelname gratis. Niet-leden (en dus ook donateurs van FeanFan) betalen slechts € 2,50.

Details van dit evenement

Evenement: avond | Kosten: 2,50
Aanmelden: info@feanfan.nl |
Locatie: Abe Lenstra stadion, Lippe Lippe Wonen – Houtnet Café (ingang A aan de hoofdinga | Abe Lenstra boulevard 19 | 8448 JA Heerenveen
Organisatie: Supportersvereniging FeanFan | 0630695542 | info@jildouvisser.nl | Website

ToeristenkaartFryslân

Hieronder ziet u de ToeristenkaartFryslân. Deze kaart zoomt automatisch in op de plaats waar bovenstaand evenement plaatsvindt. ToeristenkaartFryslân biedt u aanvullende cultuurhistorische informatie over de betreffende plaats en de omgeving. Wilt u de ToeristenkaartFryslân in uw eigen website opnemen neem dan contact op met DeeEnAa via info@deeenaa.nl.