FrieslandAgenda, De leukste agenda van Friesland!
Let op!

Let op! Op dit moment wordt onderhoud aan deze website gepleegd. Dit kan betekenen dat een pagina tijdelijk niet beschikbaar is! Wij vragen hiervoor uw begrip. U kunt verder wel gewoon gebruik blijven maken van de website. Ook kunt u evenementen plaatsen zoals u gewend bent.

Deel:

Zomerexpositie 2018 galerie IRIS Anders Mooi in Woudsend - Woudsend - 19 mei 2018 / 08 september 2018

© 5a6f4613a9c51.jpg

Op zaterdag 19 mei openen we om 13.00 de deuren voor de zomerexpositie 2018. De expositie dit jaar kent veel variatie in materialen. Keramiek, glas, schilderijen, brons en cortenstaal. Vervaardigd door tien gerenommeerde kunstenaars uit alle windstreken.

De galerie is van 19 mei tot en met 8 september elke zaterdag en zondag geopend van 13.00 tot 17.00 uur (of op afspraak).

Elke kunstenaar heeft zijn eigen persoonlijke inspiratiebron en boodschap. Ontleend aan mensen, natuur, historie, emoties, reizen, gebouwen. Vertaald in objecten met gebruikmaking van uiteenlopende materialen, die bijdragen aan de kracht van het object.

Ik zoek voor mijn collectie bijzondere stukken, maar met een hoge toegankelijkheid. Geen ‘L’art pour L’art. Dat is een bewuste keuze.
Wat ik probeer toe te voegen aan het tentoongestelde werk is de sfeer van de galerie. Vriendelijk, rustig genieten van mooie dingen, misschien ook even kennismaken met een kopje koffie of een glaasje wijn.
En dat alles in het gezelligste watersportdorp van Friesland. De rijke historie, de gezellige winkeltjes, de zonnige terrassen en de vele restaurants. Maak er een dagje Woudsend van !

Naast de zomercollectie is uiteraard ook onze vaste collectie zilveren sieraden de moeite van het bezichtigen waard.

Kijk op onze website voor bijzondere arrangementen. Zoals de Woudsend VIP Tour: een bezoek aan de galerie, een dorpswandeling met gids, een vaartocht in een ouderwetse zeilpraam en een heerlijk etentje.

Op www.irisandersmooi.nl staan de namen van de deelnemende kunstenaars en een impressie van het getoonde werk.

Details van dit evenement

Evenement: Elke zaterdag en zondag van 13 tot 17 uur | Kosten: gratis
Aanmelden:
|
Locatie: Galerie IRIS Anders Mooi | Iewal 26 in Woudsend | 8551PT Woudsend
Organisatie: Iris ten Cate | info@irisandersmooi.nl | Website