FrieslandAgenda, De leukste agenda van Friesland!
Let op!

Let op! Op dit moment wordt onderhoud aan deze website gepleegd. Dit kan betekenen dat een pagina tijdelijk niet beschikbaar is! Wij vragen hiervoor uw begrip. U kunt verder wel gewoon gebruik blijven maken van de website. Ook kunt u evenementen plaatsen zoals u gewend bent.

Deel:

CD Presentatie: SAKE en het Leeuwarders (Liwwadders) - Leeuwarden - 28 april 2018 - 20:30 uur

© 5a81a790e9980.jpg

Het Liwwadders bekt zo lekker, maar in 2018 blijft het nogal stil rondom de stadstaal van onze culturele hoofdstad.

Gelukkig doorbreekt band SAKE het taboe op het Leeuwarders. Vanavond presenteren zij in de Backstage hun nieuwe EP met vijf Liwwadder pronkstukjes.

Onze stadstaal zit vol po√ętische schoonheid, vooral op straatniveau. De band, onder leiding van Sake Hijlkema, zet zich in om de taboe op te heffen en heeft daarom vijf liedjes in onze stadstaal geschreven. Liedjes die ze uitbrengen op hun nieuwe EP. De titels van de liedjes spreken boekdelen; De Oldehove, De Afsluutdyk, Supen, Heechterp en Het Vliet. Al beeldend glijden de liedjes rockend als reggae of gevoelige ballads voorbij aan het oor van de luisteraar. Je ziet letterlijk het beeld voor je dat in de liedjes wordt bezongen. Een ding is zeker: vanavond staat volledig in het teken van Leeuwarden en het Liwwadders.

Zaal: De Backstage

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: Gratis toegang
Locatie: De Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911 BP Leeuwarden
Organisatie: Neushoorn | 058 303 07 30 | info@neushoorn.nl | Website