FrieslandAgenda, De leukste agenda van Friesland!
Let op!

Let op! Op dit moment wordt onderhoud aan deze website gepleegd. Dit kan betekenen dat een pagina tijdelijk niet beschikbaar is! Wij vragen hiervoor uw begrip. U kunt verder wel gewoon gebruik blijven maken van de website. Ook kunt u evenementen plaatsen zoals u gewend bent.

Deel:

Halve finale Kleine Prijs van Fryslân - Leeuwarden - 12 mei 2018 - 19:00 uur

© 5a81a7e50443d.jpg

Neushoorn is het podium voor de eerste halve finale van De Kleine Prijs van Fryslân; de muzikale popcontest georganiseerd door Friesland Pop. De contest biedt aanstormend Fries talent een podium en een kans om te groeien.

De geschiedenis van de Kleine Prijs van Friesland (KPvF) gaat terug naar 1984. Toen hete het nog gewoon de Kleine Prijs en was het één avond in Het Bolwerk, Sneek. De KPvF zoals we hem nu kennen bestaat sinds 2008 en heeft een aantal te gekke bands een boost in hun carrière gegeven. Wat dacht je van Daily Bread, Mr. Wallace, The Homesick en Abdomen? Te gekke bands die het gewoon goed doen na hun winst van de kleine prijs. Vanavond is het tijd voor de eerste halve finale waarin zes acts de strijd met elkaar aangaan voor die felbegeerde plek in de finale. Muzikaal Friesland op zijn best tijdens de eerste halve finale van de Kleine Prijs van Friesland!

Line-up volgt.

Zaal: Arena
Type: Staconcert

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: Gratis toegang
Locatie: De Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911 BP Leeuwarden
Organisatie: Neushoorn | info@neushoorn.nl | Website