FrieslandAgenda, De leukste agenda van Friesland!
Let op!

Let op! Op dit moment wordt onderhoud aan deze website gepleegd. Dit kan betekenen dat een pagina tijdelijk niet beschikbaar is! Wij vragen hiervoor uw begrip. U kunt verder wel gewoon gebruik blijven maken van de website. Ook kunt u evenementen plaatsen zoals u gewend bent.

Deel:

AWKWARD i - Leeuwarden - 25 mei 2018 - 20:00 uur

© 5a81a88b4212e.jpg

Veelgevraagde film- en theatercomponist Djurre de Haan, brengt onder zijn liedjesgeoriƫnteerde pseudoniem AWKWARD i zijn derde album KYD uit. Hij maakt kleine liedjes over grootse onderwerpen waarin humor en een persoonlijk noot niet ontbreken.

Waar hij op zijn voorgaande albums zowel tekstueel als thematisch tot in de details trad, geeft De Haan zich met zijn derde album KYD meer over aan het incidentele en het banale. Dat hij kan componeren is zeker en op de plaat presenteert hij slimme poparrangementen gemixt met speelse geluidsexperimenten. Zijn fijnzinnige teksten banen een weg tussen zelfspot, absurditeit en melancholie. De eerste single Milkshakes Funnelcakes beschrijft vijf jaar van verwarring, weemoed en duistere sentimenten, maar eigenlijk geldt dat voor heel KYD. New Yorkse straatkunstenaar Matthew Silver schittert in de videoclip, een clip die de absurde schoonheid van het liedje prachtig weet te vangen. Vanavond geen filmmuziek, maar popliedjes met De Haans onmiskenbare humor en verbeeldingskracht.

Support: Nele Needs A Holiday

Zaal: Arena
Type: staconcert

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: VVK KASSA 7,50 / VVK ONLINE 9,50 / DEUR 9,50
Locatie: De Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911 BP Leeuwarden
Organisatie: Neushoorn | 058 303 07 30 | info@neushoorn.nl | Website