Deel:

´Lied in uitvoering´ door Vronie de Vreeze met zangleerlingen in ´Muziek+´ - Leeuwarden - 16 maart 2018 - 17:00 uur

© 5a83f1ece71f2.jpg

´Lied in uitvoering´ door Vronie de Vreeze met zangleerlingen,
begeleid door Ulbe Tjallingii, piano en Ralf Koffijberg, gitaar,
in de serie ´Muziek+´ van Cultureel Podium Dorpskerk Huizum, Leeuwarden,
vrijdag 16 maart 2018 van 17.00 – 18.00 uur.

´Lied in uitvoering´ staat voor: het lied dat uitgevoerd wordt en het lied waar nog aan gewerkt wordt, zoals in ´werk in uitvoering´.
Vronie de Vreeze is sopraan, zangdocente én de naam en het gezicht van ´Lied in uitvoering´.
Sinds 2007 geeft zij zanglessen in haar eigen praktijk in Goutum. Na 13 jaar werkzaam te zijn geweest in het onderwijs gooide zij het roer om en koos voor een opleiding aan de Schumann-akademie, waar zij klassiek zang studeerde. Naast klassiek zingt en doceert ze ook lichte muziek (popmuziek/musical). Naast het geven van zanglessen is Vronie dirigente van dameskoor ´Eigenwijs´ uit Goutum en ´Swingkoor Burgum´ en is ze muzikaal leider van projectkoor ´Hit the Floor´. Tijdens het concert zullen leerlingen solo zingen en een groep leerlingen vormt een heus koor. Met muziek van Dowland tot Adele, van klassiek tot musical en popmuziek, is er voor ieder wat wils deze middag.

De concerten in de serie ´Muziek+´ zijn gratis toegankelijk. Een vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld. Kom op tijd, dan kunt u een mooie plek uitzoeken! Gratis parkeren tegenover Intratuin.

Details van dit evenement

Evenement: 1 uur | Kosten: Vrijwillige bijdrage.
Locatie: Cultureel Podium Dorpskerk Huizum | Huizum Dorp 67 | 8934BS Leeuwarden
Organisatie: Plaatselijke Commissie Dorpskerk Huizum | 06-18694821 | nieuwsdorpskerkhuizum@gmail.com | Website

ToeristenkaartFryslân

Hieronder ziet u de ToeristenkaartFryslân. Deze kaart zoomt automatisch in op de plaats waar bovenstaand evenement plaatsvindt. ToeristenkaartFryslân biedt u aanvullende cultuurhistorische informatie over de betreffende plaats en de omgeving. Wilt u de ToeristenkaartFryslân in uw eigen website opnemen neem dan contact op met DeeEnAa via info@deeenaa.nl.