FrieslandAgenda, De leukste agenda van Friesland!
Let op!

Let op! Op dit moment wordt onderhoud aan deze website gepleegd. Dit kan betekenen dat een pagina tijdelijk niet beschikbaar is! Wij vragen hiervoor uw begrip. U kunt verder wel gewoon gebruik blijven maken van de website. Ook kunt u evenementen plaatsen zoals u gewend bent.

Deel:

Stars On Thrash II: Flotsam & Jetsam e.a. - Leeuwarden - 29 april 2018 - 15:30 uur

© fotsam-and-jetsam_detail.jpg

Te gek! Vanavond is het tijd voor de tweede editie van Stars On Thrash. Met Flotsam and Jetsam, Distillator, Rezet en Thrashcan op het affiche houden we een dik thrashmetalfeest in Neushoorn.

De hoofdact van vanavond is de Amerikaanse thrashmetalband Flotsam and Jetsam. Dankzij het genadeloze thrashgeluid van de band en een altijd energieke presentatie, blijft Flotsam and Jetsam een graag geziene gast op het podium. De Duitse thrashmetalband Rezet bracht in 2016 de plaat Reality Is A Lie uit en onlangs nog de EP You Asked For It. Met deze laatste release keren de muzikanten terug naar hun roots en kiezen ze voor een directe aanpak. Met debuutalbum Revolutionary Cells (2015) wist de Nederlandse band Distillator naam te maken in de binnenlandse metalscene. Denk aan razendsnelle licks, hoge uithalen en een energieke stagepresence. Ook de beste thrashmetalcoverband van ons land, Thrashcan, komt tijdens Stars On Thrash optreden.

Er wordt nog een lokale act aan het programma toegevoegd.

Zaal: Grote Zaal
Type: Festival

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: €20,50 (VVK KASSA) / €22,50 (VVK ONLINE) / €25,00 (DEUR)
Aanmelden:
|
Locatie: De Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911 BP Leeuwarden
Organisatie: Neushoorn | 058 303 07 30 | info@neushoorn.nl | Website