Deel:

Sweatshop: Virtuoso Exposure + De Republiek - Leeuwarden - 17 april 2018 - 20:00 uur

© sweatshop.jpg

De afstudeerconcerten van vanavond staan volledig in het teken van de gitaar. Ramon Zandberg brengt met Virtuoso Exposure een ode aan zijn gitaarhelden. Ate Kamsma en Chris Wassenaar kruipen met De Republiek in de huid van rockband De Staat.

Virtuoso Exposure is het examenproject van gitarist Ramon Zandberg. Het is een avond waarop hij met zijn gitaarskills laat zien wie zijn grootste voorbeelden zijn. Vanaf het moment dat hij gitaar leerde spelen, is Ramon constant gedreven door gitaarmuziek. Met voorbeelden als Steve Vai, Nuno Bettencourt en Plini is hij altijd aan het oefenen om beter te worden. Ter afsluiting van zijn studie geeft Ramon een eenmalig optreden waarin hij een ode brengt aan zijn gitaarhelden van de laatste vijftig jaar: een avond vol rock van toen tot nu!

Nijmeegse rockband De Staat is niet meer weg te denken uit de nationale en internationale muziekwereld. Met een eigen sound en indrukwekkende liveshow hebben ze een flinke indruk gemaakt op muziekcollectief De Republiek. Ate Kamsma en Chris Wassenaar zijn onderdeel van dit collectief en studeren vanavond af met hun vertolking van De Staat-nummers als Witch Doctor en Rooster-Man. Met onder andere leden van Pendants en Psychotic Lumberjacks spelen ze op het evenement ´Sweatshop´ en is het dansen, draaien, stampen en schreeuwen tot je erbij neervalt. Welcome to the Sweatshop!

Zaal: Arena
Type: Staconcert

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: €3,00 (VVK KASSA) / €5,00 (VVK ONLINE) / €5,00 (DEUR)
Aanmelden:
|
Locatie: De Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911 BP Leeuwarden
Organisatie: Neushoorn | 058 303 07 30 | info@neushoorn.nl | Website

ToeristenkaartFryslân

Hieronder ziet u de ToeristenkaartFryslân. Deze kaart zoomt automatisch in op de plaats waar bovenstaand evenement plaatsvindt. ToeristenkaartFryslân biedt u aanvullende cultuurhistorische informatie over de betreffende plaats en de omgeving. Wilt u de ToeristenkaartFryslân in uw eigen website opnemen neem dan contact op met DeeEnAa via info@deeenaa.nl.