FrieslandAgenda, De leukste agenda van Friesland!
Let op!

Let op! Op dit moment wordt onderhoud aan deze website gepleegd. Dit kan betekenen dat een pagina tijdelijk niet beschikbaar is! Wij vragen hiervoor uw begrip. U kunt verder wel gewoon gebruik blijven maken van de website. Ook kunt u evenementen plaatsen zoals u gewend bent.

Deel:

Gallowstreet - Leeuwarden - 24 mei 2018 - 20:00 uur

© gallowstreet.jpg

Feest! Gallowstreet staat vanavond in Neushoorn. De veelkoppige brassband creëert met een mix van funk, jazz, hiphop, afrobeat en dance in elke zaal een dansvloer en zo ook in onze Arena.

Gallowstreet maakt de muziek die normaal gesproken met synthesizers en drumcomputers wordt gemaakt en haalt deze door de analoge kopermolen. Ze combineren verschillende stijlen en creëren daarmee, naar eigen zeggen, neo-brass. Het vette is dat de muziek bij vlagen filmisch aandoet. Luister maar eens naar hun nieuwe single DeLorean Cowboy: heerlijke groove, intrigerende melodieën en een Spaghetti Western-feel. Sinds 2012 raast het collectief door het land en hebben ze een uitstekende livereputatie opgebouwd. Festivals als North Sea Jazz, Lowlands en Appelpop waren eerder al niet veilig voor de springende en dansende meute. In Paradiso bliezen ze bijna letterlijk het dak eraf en ging de show met punkattitude gepaard met een moshpit. Wij gaan vast ons dak verstevigen; dit wordt een feestje voor in de boeken!

Zaal: Arena
Type: Staconcert

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: €13,00 (VVK KASSA) / €15,00 (VVK ONLINE) / €16,00 (DEUR)
Aanmelden:
|
Locatie: De Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911 BP Leeuwarden
Organisatie: Neushoorn | 058 303 07 30 | info@neushoorn.nl | Website