FrieslandAgenda, De leukste agenda van Friesland!
Let op!

Let op! Op dit moment wordt onderhoud aan deze website gepleegd. Dit kan betekenen dat een pagina tijdelijk niet beschikbaar is! Wij vragen hiervoor uw begrip. U kunt verder wel gewoon gebruik blijven maken van de website. Ook kunt u evenementen plaatsen zoals u gewend bent.

Deel:

A Balladeer - Leeuwarden - 27 september 2018 - 20:00 uur

© aballadeer.jpg

Na drie jaar is A Balladeer weer terug in Neushoorn. En daar zijn we maar wat blij mee, want de singer-songwriter staat garant voor steengoede popliedjes. Hitsingle ‘Swim With Sam’ staat niet voor niets al tien jaar in de Top2000.

A Balladeer is het alter ego van singer-songwriter Marinus de Goederen, maar begon als band. A Balladeer staat bekend om prachtige luisterliedjes die je altijd raken. Sinds Marinus als singer-songwriter verder ging is dat niet anders; luister maar eens naar het album December dat eind vorig jaar is uitgebracht. Kippenvel zullen we maar zeggen. Voor Marinus staat 2018 in het teken van schrijven van nieuwe liedjes. Gelukkig zit hij niet het hele jaar in de studio en gaat hij in het najaar op tour. Tijdens deze shows ligt de nadruk op zijn verhalende liedjes en wisselt hij nieuw werk af met A Balladeer-klassiekers als ´Swim With Sam´ en ´Robin II´. Ga er rustig voor zitten en geniet!

Zaal: Arena
Type: Zitconcert

Let op: Gratis entree en dat betekent vol=vol!

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: Gratis toegang
Aanmelden:
|
Locatie: De Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911 BP Leeuwarden
Organisatie: Neushoorn | 058 303 07 30 | info@neushoorn.nl | Website