FrieslandAgenda, De leukste agenda van Friesland!
Let op!

Let op! Op dit moment wordt onderhoud aan deze website gepleegd. Dit kan betekenen dat een pagina tijdelijk niet beschikbaar is! Wij vragen hiervoor uw begrip. U kunt verder wel gewoon gebruik blijven maken van de website. Ook kunt u evenementen plaatsen zoals u gewend bent.

Deel:

Urker Mannenkoor ´Hallelujah´ - Leeuwarden - 09 juni 2018 - 19:30 uur

© Urker Mannenkoor.jpg

Het is niet elke dag dat je een mannenkoor in een poppodium ziet. Juist daarom halen wij vanavond Urker Mannenkoor ´Hallelujah´ naar Neushoorn!

Na het succes van het concert van Jan & Anny en de concerten van het NNO is het tijd voor een mannenkoor in popsetting. Voor Urker Mannenkoor Hallelujah is het ook nieuw, maar ze zullen zich snel thuis voelen op ons podium. Van plankenkoorts is sowieso geen sprake, ze treden met regelmaat op.

Opgericht in 1897 met een repertoire van psalmen, christelijke liederen en klassieke koorwerken. Het tachtig man sterke koor is onderscheiden met de Koninklijke Erepenning en ontving als eerste christelijk mannenkoor in 1968 een gouden plaat. Vanavond is het hemels genieten met Urker Mannenkoort Hallelujah in onze Grote Zaal: een bijzondere avond die je niet snel vergeet.

Zaal: Grote Zaal

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: €12,00 (VVK KASSA) / €14,00 (VVK ONLINE) / €15,00 (DEUR)
Aanmelden:
|
Locatie: De Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911 BP Leeuwarden
Organisatie: Neushoorn | 058 303 07 30 | info@neushoorn.nl | Website