FrieslandAgenda, De leukste agenda van Friesland!
Let op!

Let op! Op dit moment wordt onderhoud aan deze website gepleegd. Dit kan betekenen dat een pagina tijdelijk niet beschikbaar is! Wij vragen hiervoor uw begrip. U kunt verder wel gewoon gebruik blijven maken van de website. Ook kunt u evenementen plaatsen zoals u gewend bent.

Deel:

Gruppo Sportivo - Leeuwarden - 05 oktober 2018 - 20:00 uur

© Gruppo Sportivo.jpg

Feest! Gruppo Sportivo gaat weer optreden! Na vier jaar een studio-only band te zijn, kriebelt het weer om live te spelen. De legendarische popband scoort in de jaren zeventig dikke hits en trekt nu met gloednieuwe plaat Great door het land.

Meesurfend op de new wave-golf van eind jaren zeventig krijgt Gruppo Sportivo snel veel nationale aandacht. Met hits als Hey Girl, Rock ‘n Roll en Disco Really Made It weten ze te verrassen. Het zijn ingenieuze en doordachte popliedjes met een vaste formule: een flinke dosis humor, muziekcitaten en veel aandacht voor relativering van personen en situaties. De hype blijft niet beperkt tot Nederland, het succes breidt zich uit naar landen als Groot-Brittannië, Duitsland en Spanje.

Nu is het tijd voor album nummer twaalf: Great. Hans Vandenburg gaat als doorgewinterde singer-songwriter meer de diepte in, maar vrolijke, catchy en met typische Sportivo-humor doorspekte pareltjes ontbreken zeker niet. De band heeft enorm veel zin het podium te beklimmen en een combinatie van nieuw materiaal en publieksfavorieten voor jullie te spelen. Met Gruppo Sportivo is het altijd feest. Mis het niet!

Zaal: Arena
Type: Staconcert

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: €15,00 (VVK KASSA) / €17,00 (VVK ONLINE) / €18,00 (DEUR)
Aanmelden:
|
Locatie: De Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911 BP Leeuwarden
Organisatie: Neushoorn | 058 303 07 30 | info@neushoorn.nl | Website