Deel:

22 april OLDEHOVEKAPEL met EGERLÄNDER VOORJAARSCONCERT - Tytsjerk - 22 april 2018 - 15:00 uur

© Oldehovekapel

"Mooi weer en lange dagen." Met het Voorjaarsconcert, vol prille polka´s en frisse walsen, wensen de muzikanten van de Oldehovekapel u voor het komende voorjaar en de zomerperiode vele zonnige dagen toe. Vanaf 15.00 uur bent u weer van harte welkom in Dorpshuis Yn ´e Mande te Tytsjerk.

Dit Voorjaarsconcert met Böhmische en Egerländer muziek heeft z´n eigen specifieke sprankelende sfeer. De muzikanten en het zangersechtpaar brengen deze aanstekelijke volksmuziek met veel gevoel ten gehore om u als publiek met meeslepende blaasmuziek te amuseren en te ontroeren. Romantische walsen en pittige polka´s, zowel instrumentaal als met zang, vormen het gevarieerde programma. U bent van harte welkom! www.oldehovekapel.nl

De Oldehovekapel speelt Egerländer en Böhmische muziek in de stijl van Ernst Mosch und seine Original Egerländer Musikanten. Na de dood van Mosch hield ook zijn originele orkest op te bestaan, maar de muziek leeft voort bij vele liefhebbers van deze prachtige blaasmuziek, waarbij ook wordt gezongen. De Oldehovekapel bestaat inmiddels 30 jaar en is in het noorden uitgegroeid tot een toonaangevend orkest in Egerländer blaasmuziek.

Details van dit evenement

Evenement: Zondag 22 april 2018 | Kosten: 7,50 p.p. Donateurskaart 2018 is geldig.
Aanmelden:
|
Locatie: Yn ´e Mande Dorpshuis | Noarderein 1 | 9255 KC Tytsjerk
Organisatie: Oldehovekapel | 0511-476811 | info@oldehovekapel.nl | Website

ToeristenkaartFryslân

Hieronder ziet u de ToeristenkaartFryslân. Deze kaart zoomt automatisch in op de plaats waar bovenstaand evenement plaatsvindt. ToeristenkaartFryslân biedt u aanvullende cultuurhistorische informatie over de betreffende plaats en de omgeving. Wilt u de ToeristenkaartFryslân in uw eigen website opnemen neem dan contact op met DeeEnAa via info@deeenaa.nl.