FrieslandAgenda, De leukste agenda van Friesland!
Let op!

Let op! Op dit moment wordt onderhoud aan deze website gepleegd. Dit kan betekenen dat een pagina tijdelijk niet beschikbaar is! Wij vragen hiervoor uw begrip. U kunt verder wel gewoon gebruik blijven maken van de website. Ook kunt u evenementen plaatsen zoals u gewend bent.

Deel:

Sons of Apollo - Leeuwarden - 28 juni 2018 - 19:30 uur

© sonsofapollo

Sons of Apollo is niet alleen een epische naam. De progressieve metalband maakt dito epische muziek. Met ex-leden van Guns N’ Roses, Dream Theater en Journey in de gelederen, is dit een avond waar de progliefhebber zijn vingers bij aflikt.

In 2017 ziet Sons of Apollo het levenslicht. De all-star band bestaat uit niemand minder dan Mike Portnoy (ex- Dream Theater), Derek Sherinian (ex- Dream Theater), Jeff Scott Soto (ex-Journey, ex-Yngwie Malmsteen, Trans-Siberian Orchestra), Billy Sheehan (Mr Big, ex-David Lee Roth) en Ron "Bumblefoot" Thal (ex- Guns N Roses). Op debuutalbum Psychotic Symphony hoor je in het bandgeluid het unieke geluid van ieder bandlid terug. Ze staan garant voor een vet potje progressieve metal waarin ze de vakkundigheid van Dream Theater combineren met de pakkende groove van Van Halen, Deep Purple en Led Zeppelin. Dit jaar voor het eerst op tour en vanavond in Neushoorn!

Zaal: Grote Zaal
Type: Staconcert

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: €25,00 (VVK KASSA) / €27,00 (VVK ONLINE) / €30,00 (DEUR)
Aanmelden:
|
Locatie: De Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911 BP Leeuwarden
Organisatie: Neushoorn | 058 303 07 30 | info@neushoorn.nl | Website