FrieslandAgenda, De leukste agenda van Friesland!
Let op!

Let op! Op dit moment wordt onderhoud aan deze website gepleegd. Dit kan betekenen dat een pagina tijdelijk niet beschikbaar is! Wij vragen hiervoor uw begrip. U kunt verder wel gewoon gebruik blijven maken van de website. Ook kunt u evenementen plaatsen zoals u gewend bent.

Deel:

Liet International 2018 XXL - Leeuwarden - 23 mei 2018 - 20:00 uur

© Liet

De deelnemers zingen in hun eigen taal en doen dat met grote muzikale overtuiging. Vijftien Europese artiesten beklimmen vanavond het podium tijdens Liet International XXL, het Europese songfestival voor minderheidstalen.

De Europese artiesten zingen in talen als het Oeraals, het Baskisch, het Aromeens of het Sranan Tongo; regionale talen die tot de Europese minderheidstalen behoren. Liet International is een Fries initiatief en reist sinds 2006 door Europa. Waar het vorig jaar in het Samische stadje Kautokeino, in het noorden van Noorwegen plaatsvindt, speelt het festival dit jaar een thuiswedstrijd. Met vijftien deelnemers is het ook nog eens groter dan ooit. De winnaars van Liet 2017, Luco Reinders, en Liet 2018 vertegenwoordigen Fryslân. Andere deelnemers komen onder anderen uit Spanje, Schotland, Frankrijk, België, Roemenie, Rusland en Noorwegen. Met deelnemers en talen uit heel Europa is het weer een superdiverse finale. Mis het niet!

Liet International XXL is onderdeel van de activiteiten van LF2018.

Zaal: Grote Zaal
Type: Zitplaatsen

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: €10,00 (VVK KASSA) / €12,00 (VVK ONLINE) / €12,50 (DEUR)
Aanmelden:
|
Locatie: De Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911 BP Leeuwarden
Organisatie: Neushoorn | 058 303 07 30 | info@neushoorn.nl | Website