FrieslandAgenda, De leukste agenda van Friesland!
Let op!

Let op! Op dit moment wordt onderhoud aan deze website gepleegd. Dit kan betekenen dat een pagina tijdelijk niet beschikbaar is! Wij vragen hiervoor uw begrip. U kunt verder wel gewoon gebruik blijven maken van de website. Ook kunt u evenementen plaatsen zoals u gewend bent.

Deel:

Doof of zo? - Leeuwarden - 18 mei 2018 - 19:30 uur

© Doof of zo

Project H-oor presenteert Doof of zo? Een gezellige avond met een theatraal tintje voor zowel horenden als doven en slechthorenden!

Project H-oor wil de slechthorende- en dovengemeenschap en de horenden op een positieve manier bij elkaar brengen. Ondanks de communicatieve barrière kunnen beide gemeenschappen meer open naar elkaar zijn. Vanavond is de eerste van zeven avonden op verschillende locaties. Met de promotievoorstelling introduceren zij zich aan het Leeuwarder publiek. Doof of zo? is een avond vol film, poëzie, muziek, dans, spel en natuurlijk een heleboel gebaren! Het draait vanavond allemaal om communicatie, maar wees niet bang er is een gebarentolk aanwezig.

Project H-oor is onderdeel van de Reis, het community-art programma van Keunstwurk dat uitdagende ideeën en initiatieven uit de samenleving helpt realiseren. De Reis is onderdeel van het hoofdprogramma van Leeuwarden-Fryslân 2018.

Zaal: De Backstage

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: Gratis toegang
Aanmelden:
|
Locatie: De Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911 BP Leeuwarden
Organisatie: Neushoorn | 058 303 07 30 | info@neushoorn.nl | Website