FrieslandAgenda, De leukste agenda van Friesland!
Let op!

Let op! Op dit moment wordt onderhoud aan deze website gepleegd. Dit kan betekenen dat een pagina tijdelijk niet beschikbaar is! Wij vragen hiervoor uw begrip. U kunt verder wel gewoon gebruik blijven maken van de website. Ook kunt u evenementen plaatsen zoals u gewend bent.

Deel:

Simmerdeis Theater- en Muziekfestival - Drachten - 28 juni 2018 / 01 juli 2018

© De Lawei

Simmerdeis is hét Theater- en Muziekfestival van Drachten en Smallingerland, waar je elkaar ontmoet in een gezellige omgeving. Of dat nu in het sfeervolle Slingepark is, op één van de locaties in Drachten of in de omliggende dorpen. Je treft er (theater)makers, muzikanten, artiesten en andere bezoekers. Kom dit jaar genieten van de rock-‘n-roll tunes van Danny Vera. Of dans mee met de energieke rock/ska/reggae mix van de TenTemPiés. Doe mee met de kleurrijke dansparade The Color of Time in een vrolijke vulkaanuitbarsting van kleur. 

Bovendien kun je op Gaastereiland, in de grootste bamboedome ooit gebouwd in Europa, je laten meevoeren door de muziek- en circusartiesten bij Finestra Aperta (hoofdprogramma Leeuwarden-Fryslân 2018). Fascinerende karakters zweven door het luchtruim en tarten de zwaartekracht terwijl ze over touwen, kooien en dwarsbalken klimmen. Ook voor een hapje en een drankje is Simmerdeis weer dé plek. Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk op www.simmerdeis.nl. We zien je graag op het allerleukste festival van Smallingerland op 28 juni t/m 1 juli.

Details van dit evenement

Evenement: Meer informatie op de site | Kosten: gratis
Aanmelden: Het festivalterrein op het Slingepark is |
Locatie: Slingepark | Lauwers | 9204 Drachten
Organisatie: De Lawei | 0512335000 | info@lawei.nl | Website