FrieslandAgenda, De leukste agenda van Friesland!
Let op!

Let op! Op dit moment wordt onderhoud aan deze website gepleegd. Dit kan betekenen dat een pagina tijdelijk niet beschikbaar is! Wij vragen hiervoor uw begrip. U kunt verder wel gewoon gebruik blijven maken van de website. Ook kunt u evenementen plaatsen zoals u gewend bent.

Deel:

EZG - Sportschoenen & Capuchons Tour - Leeuwarden - 15 juni 2018 - 20:00 uur

© EZG

Waddup! Hooliganrapper EZG zoekt de grens op tussen hiphop en hardstyle. Als fanatiek FC Utrecht-fan gaan zijn lyrics over alles dat met de voetbalcultuur te maken heeft.

Giuliano Parinussa , beter bekend als EZG, is een Nederlandstalige rapper met een voorliefde voor de voetbalcultuur en alles wat hier aan verwant is. Op zijn debuutplaat Weekend Overtreder vertelt hij hoe zijn weekend als hooligan er uitziet. Met harde beats, hardstyle, een Kyteman-remix en een gastoptreden van Steen, is het een biografische weerspiegeling van een FC Utrecht-supporter. Zijn nieuwe EP Sportschoenen & Capuchons is wederom een snoeiharde plaat waarop de themas drank, drugs, geweld en voetbalcultuur prominent centraal staan. Om de EP te promoten reist hij door het land en staat hij vanavond in onze Arena. Zijn muziek en raps zijn vooral in-your-face en dat is live niet anders.

Zaal: Arena
Type: Staconcert

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: €11,00 (VVK KASSA) / €13,00 (VVK ONLINE) / €13,00 (DEUR)
Aanmelden:
|
Locatie: De Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911 BP Leeuwarden
Organisatie: Neushoorn | 058 303 07 30 | info@neushoorn.nl | Website