FrieslandAgenda, De leukste agenda van Friesland!
Let op!

Let op! Op dit moment wordt onderhoud aan deze website gepleegd. Dit kan betekenen dat een pagina tijdelijk niet beschikbaar is! Wij vragen hiervoor uw begrip. U kunt verder wel gewoon gebruik blijven maken van de website. Ook kunt u evenementen plaatsen zoals u gewend bent.

Deel:

SWEETGODANIMALS (pre release) + Wobbe Komeet - Leeuwarden - 21 juni 2018 - 20:00 uur

© SWEETGODANIMALS

Een dubbelfijne avond in Neushoorn. De show van dreampop band SWEETGODANIMALS staat volledig in het teken van hun debuutalbum en ze nemen filmische rockband Wobbe Komeet mee.

SWEETGODANIMALS
Amper bekomen van de panoramaschip-avond in Dokkum staan de heren van
SWEETGODANIMALS alweer bij ons op de b├╝hne. Deze keer met een wel heel speciale show: de exclusieve pre-release van hun debuutalbum! Hierop combineert de band dansbare popmuziek met new wave invloeden. De platen zijn inmiddels gedrukt en worden per VOC-vloot vanuit Engeland naar Nederland verscheept. Verwachte aankomsttijd is na de zomer en de countdown volgt snel.

Wobbe Komeet
Wobbe Komeet is de artiestennaam van Jelmer Veenstra. Deze Friese componist uit Leeuwarden geeft vanavond voor het eerst samen met zijn band een optreden in Neushoorn. Een rockconcert met invloeden van filmmuziek en een vleugje Vivaldi. Door synthesizers te combineren met zelfgebouwde instrumenten ontstaan er verrassende klanken.

Zaal: Arena
Type: Staconcert

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: Gratis toegang
Aanmelden:
|
Locatie: De Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911 BP Leeuwarden
Organisatie: Neushoorn | 058 303 07 30 | info@neushoorn.nl | Website