FrieslandAgenda, De leukste agenda van Friesland!
Let op!

Let op! Op dit moment wordt onderhoud aan deze website gepleegd. Dit kan betekenen dat een pagina tijdelijk niet beschikbaar is! Wij vragen hiervoor uw begrip. U kunt verder wel gewoon gebruik blijven maken van de website. Ook kunt u evenementen plaatsen zoals u gewend bent.

Deel:

The Overslept - Signals Tour - Leeuwarden - 29 november 2018 - 20:00 uur

© The Overslept

The Overslept gaat lekker! Een stapel EP’s en singles, veel airplay op 3FM, een druk festivalseizoen én een clubtour waarbij Neushoorn natuurlijk niet wordt overgeslagen!

Vier jeugdvrienden besluiten oldskool poppunk nieuw leven in te blazen en richten in 2014 The Overslept op. Met succes! De frisse popmuziek met stevige lading blijft niet onopgemerkt. In de zomer van 2017 scoort de band een grote hit met het nummer Stolen Car en met singles Save Our Souls en Figure It Out behalen ze in 2018 een plek op de posters van o.a. Pinkpop, Paaspop en Appelpop. Ze staan er niet te lang bij stil. Na het festivalseizoen knallen ze namelijk meteen door met een clubtour door Nederland. Met tonnen energie en een stoere uitstraling staat de band live garant voor een spektakel. Dit wil je niet missen!

Zaal: Arena
Type: Staplaatsen

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: €10,00 (VVK KASSA) / €12,00 (VVK ONLINE) / €12,50 (DEUR) / €20,00 (COMBITICKET)
Aanmelden:
|
Locatie: De Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911 BP Leeuwarden
Organisatie: Neushoorn | 058 303 07 30 | info@neushoorn.nl | Website