FrieslandAgenda, De leukste agenda van Friesland!
Let op!

Let op! Op dit moment wordt onderhoud aan deze website gepleegd. Dit kan betekenen dat een pagina tijdelijk niet beschikbaar is! Wij vragen hiervoor uw begrip. U kunt verder wel gewoon gebruik blijven maken van de website. Ook kunt u evenementen plaatsen zoals u gewend bent.

Deel:

Ruben Hein - Leeuwarden - 12 oktober 2018 - 20:00 uur

© Ruben Hein

Zanger, pianist en winnaar van Wie is de Mol? 2018 Ruben Hein komt met zijn betoverende stem en spel naar Neushoorn! Ruben heeft samengewerkt met (inter)nationale grootheden, won verschillende awards en bracht veelgeprezen albums uit.

Met enkel een oude rode piano creëerde Ruben Hein, in de bossen ver weg van de dagelijkse hectiek, de geniale muziek van zijn nieuwste album Groundwork Rising. Tijdens het schrijfproces ging hij vooral af op zijn intuïtie en liet de theorie los. Op advies van zijn goede vriend Fin Greenall (Fink), zocht hij de onderbelichte hoeken in zijn hoofd op. Dat was enerzijds soms confronterend en angstig, maar het gaf hem ook de juiste uitdaging en een nieuwe manier voor het song- en tekstschrijven.

Groundwork Rising is een stap vooruit door terug te gaan naar waar het eigenlijk om draait: de stem en de piano. Ruben Hein: Ik leerde weer naar de muziek luisteren zoals ik als kind deed. Het raakt me of niet. Alle vooroordelen die ik over mijn muziek had moest ik laten varen. Vandaar ook de titel: de grondslag voert de boventoon.

Zaal: Arena
Type: Staconcert

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: €16,00 (VVK KASSA) / €18,00 (VVK ONLINE) / €19,00 (DEUR)
Aanmelden:
|
Locatie: De Neushoorn | Ruiterskwartier 41 | 8911 BP Leeuwarden
Organisatie: Neushoorn | 058 303 07 30 | info@neushoorn.nl | Website