FrieslandAgenda, De leukste agenda van Friesland!
Let op!

Let op! Op dit moment wordt onderhoud aan deze website gepleegd. Dit kan betekenen dat een pagina tijdelijk niet beschikbaar is! Wij vragen hiervoor uw begrip. U kunt verder wel gewoon gebruik blijven maken van de website. Ook kunt u evenementen plaatsen zoals u gewend bent.

Deel:

Omdenken - De ‘Lastige kinderen? Heb jij even geluk’ - Sneek - 03 oktober 2018 - 20:15 uur

© Berthold Gunster en Dion Vincken

Wegens groot succes en de vele uitverkochte voorstellingen komt Berthold Gunster samen met acteur Dion Vincken dit seizoen tegen alle verwachting in toch weer terug met de ‘Lastige kinderen? Heb jij even geluk’ Omdenkshow, gebaseerd op de gelijknamige bestseller.  
Kinderen? Stop met ze op te voeden. Het is vastdenken: kijken naar wat er niet is en wel zou-moeten-zijn. Van een probleem een ramp maken. Denk het om. Maak van het probleem een mogelijkheid. Hoe? Simpel. Door te kijken naar wat er is en wat er zou-kunnen-zijn. Van een gebrek een talent maken.   
Zoals bij alle programma’s van Omdenken is de voorstelling een mix van theater, lezing en cabaret. Ouders én kinderen zijn welkom, maar ook grootouders, onderwijzers, akela’s, jeugdleiders, voetbaltrainers, badmeesters, mentoren, oppassers, gezinsvoogden, pleegouders, kinderrechters, peuterleiders en iedereen die zin heeft in een verfrissende avond, om over na te denken maar vooral ook om te lachen.  Welkom in de explosieve wereld van de opvoeding!  

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: 25
Aanmelden:
|
Locatie: Theater Sneek | Westersingel 28 | 8601GR Sneek
Organisatie: Website