FrieslandAgenda, De leukste agenda van Friesland!
Let op!

Let op! Op dit moment wordt onderhoud aan deze website gepleegd. Dit kan betekenen dat een pagina tijdelijk niet beschikbaar is! Wij vragen hiervoor uw begrip. U kunt verder wel gewoon gebruik blijven maken van de website. Ook kunt u evenementen plaatsen zoals u gewend bent.

Deel:

Operatie Geslaagd - Sneek - 16 november 2018 - 20:15 uur

© Even Bridges

Operatie Geslaagd is een muzikale tijdreis, die u zal beetpakken vanaf de openingsklanken en u pas weer loslaat na het laatste nummer. Erik Krikke viel ten prooi aan Posttraumatische Stressstoornis (PTSS). In de muzikale theatervoorstelling ‘Operatie Geslaagd’ neemt hij u mee door zijn ervaringen die daar aanleiding voor waren. Maar ook over hoe hij op eigen kracht, met hulp van zijn thuisfront en van zijn vrienden, inmiddels weer volop in het leven staat. ‘Operatie Geslaagd’ staat garant voor een avond muziektheater die raakt. Een voorstelling met ruimte voor de lach èn de traan

Een ruime meerderheid van de bevolking krijgt ooit te maken met een of meerdere traumatische ervaringen. Een deel hiervan krijgt posttraumatische klachten. Vaak zijn deze kortdurend, maar voor sommigen geldt dat zij een posttraumatische stressstoornis (PTSS) ontwikkelen. Voor zowel degene die eraan lijdt als voor de directe omgeving is het gevecht tegen PTSS een keiharde, maar vaak onzichtbare strijd.

‘Operatie Geslaagd’ verhaalt op aangrijpende wijze over Erik, die tijdens zijn werk getraumatiseerd raakte. Hij vertelt op openhartige wijze, met lach en traan, over de ervaringen die aanleiding gaven tot PTSS en de vernietigende impact die het heeft op een persoon en zijn omgeving. Hij vertelt over hoe hij de strijd is aangegaan met zichzelf en zijn herinneringen en hoe hij inmiddels weer middenin het leven staat. 

De verhalen worden ondersteund en afgewisseld door wereldberoemde en eigengemaakte songs. Erik is bandlid van de band 7even Bridges. Deze groep muzikanten en vrienden heeft meer dan 25 jaar podiumervaring en is een bekende in de theaters. 

‘Operatie Geslaagd’ is inmiddels een bekende titel, een unieke combinatie van het gelijknamige boek, theater en muziek. Laat u verrassen en verrijken door deze bijzondere muzikale voorstelling. 

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: 20
Aanmelden:
|
Locatie: Theater Sneek | Westersingel 28 | 8601GR Sneek
Organisatie: Website