FrieslandAgenda, De leukste agenda van Friesland!
Let op!

Let op! Op dit moment wordt onderhoud aan deze website gepleegd. Dit kan betekenen dat een pagina tijdelijk niet beschikbaar is! Wij vragen hiervoor uw begrip. U kunt verder wel gewoon gebruik blijven maken van de website. Ook kunt u evenementen plaatsen zoals u gewend bent.

Deel:

Topzondag met koffiegeur: SAKS - Sneek - 18 november 2018 - 11:30 uur

© Topzondag

Tijdens een tournee in 2009 van het Frysk Fanfare Orkest in Amerika besloten 4 saxofonisten dat ze meer wilden dan alleen spelen in een orkest en vormden het saxofoonkwartet ‘SAKS’ (kort maar krachtig en een verwijzing naar de Friese achtergrond van de musici).
Het kwartet heeft in de afgelopen jaren eigen concerten verzorgd, gespeeld in binnen- en buitenland, werkte samen met verschillende orkesten, speelde op festivals en verzorgde muziek bij recepties. Ook heeft het meegewerkt aan verscheidene opnames.
Sinds “SAKS meets Talent”  (2013), een initiatief van Keunstwurk in het kader van Fulkaan, organiseert SAKS ook elk jaar een SAKS-dag. Tijdens deze dag worden saxofonisten van alle leeftijden en alle niveaus gecoacht in verschillende ensembles door de leden van SAKS en geven ze samen met SAKS een eindpresentatie voor publiek.

Details van dit evenement

Evenement: 1 uur | Kosten: 10
Aanmelden:
|
Locatie: Noorderkerkzaal | Oud Kerkhof 11 | 8601 EE Sneek
Organisatie: Website