FrieslandAgenda, De leukste agenda van Friesland!
Let op!

Let op! Op dit moment wordt onderhoud aan deze website gepleegd. Dit kan betekenen dat een pagina tijdelijk niet beschikbaar is! Wij vragen hiervoor uw begrip. U kunt verder wel gewoon gebruik blijven maken van de website. Ook kunt u evenementen plaatsen zoals u gewend bent.

Deel:

Meeuw jonge theatermakers - Een beetje duizelig en behoorlijk in de war - Sneek - 13 november 2018 - 19:30 uur

© Tryntsje Nauta


Is volleybal een sport waarvoor je je moet schamen? Word je later net zo ongelukkig als je ouders? Kun je op je veertiende nog worden voorgelezen door je moeder? Is het hebben van een tropisch zeeaquarium een rare hobby?  Moet je nu al weten wat je later worden wil?

Ge├»nspireerd op highschool-klassiekers als Dazed & Confused en Fast Times at Ridgemont High maakt Meeuw Jonge Theatermakers een locatie-productie in een schoolgebouw. De voorstelling neemt je mee langs verlaten klaslokalen en lange gangen. Naar de wereld van 
twaalf jonge mensen in de meest verwarrende tijd van hun leven: die van de middelbare school.  De ultieme voorstelling over het bijstellen van verwachtingen en dromen die niet crash-bestendig blijken te zijn. Voor iedereen die nog op school zit, ernaar terugverlangt of juist blij is dat ie er nooit meer naar terug hoeft! 

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: 12,50
Aanmelden:
|
Locatie: CSG Bogerman | Hemdijk 2 | 8601 XH Sneek
Organisatie: Website