FrieslandAgenda, De leukste agenda van Friesland!
Let op!

Let op! Op dit moment wordt onderhoud aan deze website gepleegd. Dit kan betekenen dat een pagina tijdelijk niet beschikbaar is! Wij vragen hiervoor uw begrip. U kunt verder wel gewoon gebruik blijven maken van de website. Ook kunt u evenementen plaatsen zoals u gewend bent.

Deel:

Memphis Maniacs - Sneek - 17 november 2018 - 21:00 uur

© Memphis Maniacs

Memphis Maniacs bewijst al jaren dat met schijnbaar onmogelijk combinaties van hits een onwaarschijnlijk goed feest gebouwd kan worden. De party animals trekken momenteel weer door het land met een innovatieve spektakelshow en doen op zaterdag 17 november Sneek aan.

Met de productiviteit van de ‘Meesters van de Mashup’ is niks mis, want nog steeds imponeren ze elk jaar weer met een innoverende en verrassende show bomvol hagelverse creaties. Die creaties lijken elk jaar weer ingenieuzer te worden, de vertolking extra overrompelend.

De Maniacs vernieuwen zich telkens weer en blijven elk publiek verbazen met hun gepassioneerde performance. Er zijn diverse groepen die leuke medleys maken, maar de kunst van de ware live mash-up wordt enkel beheerst door deze muzikale tovenaars!

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: € 17,- VVK // € 20,- ZAAL
Aanmelden:
|
Locatie: Poppodium het Bolwerk | Kerkgracht 8 | 8601EC Sneek
Organisatie: Website