FrieslandAgenda, De leukste agenda van Friesland!
Let op!

Let op! Op dit moment wordt onderhoud aan deze website gepleegd. Dit kan betekenen dat een pagina tijdelijk niet beschikbaar is! Wij vragen hiervoor uw begrip. U kunt verder wel gewoon gebruik blijven maken van de website. Ook kunt u evenementen plaatsen zoals u gewend bent.

Deel:

Bintangs - Sneek - 13 oktober 2018 - 21:00 uur

© Bintangs

De oudste muziekband van Nederland, Bintangs, keert terug naar de basis: de rhythm en blues!

Met een selectie van nummers uit hun rijke verleden, zoals ‘Travelling in the USA’, aangevuld met nieuw werk, zijn de mannen onder leiding van Oer-Bintang en oprichter Frank Kraaijeveld weer een nieuw hoofdstuk begonnen.

“We hebben een selectie gemaakt van platen uit het rijke Bintangs-verleden”, aldus Frank Kraaijeveld. “Songs die veel succes hadden tijdens live-optredens gaan we doen. Het is weer Bintangs zoals de Bintangs moeten klinken. Het speelplezier moet eraf knallen, daar doen we het voor.”

De nieuwe samenstelling van de Bintangs is opgebouwd uit een aantal vertrouwde mensen en een nieuw gezicht: Frank Kraaijeveld (bas, zang), Dagomar Jansen (zang ,gitaar, mondharp), Burt van der Meij (drums) – bekend van Carlsberg en Bintangs – en Marco Nicola (gitaar slide gitaar) – komt van The Trembling Highburys en zorgt met zijn gitaarspel voor een extra dimensie in het rhythm en blues-gevoel.

Details van dit evenement

Evenement: Kosten: € 12,- VVK // € 15,- ZAAL
Aanmelden:
|
Locatie: Poppodium het Bolwerk | Kerkgracht 8 | 8601EC Sneek
Organisatie: Website